E51 Multimedia box

neilloop

Well-Known Member
E50 Owner
Premium Member
E51 Owner
#41
Im going to get a cyclone 4.
Hi @neilloop ,

Both works the same for movies and stuff, I bought M8S which I am now mostly using in my house becasue which was the sole purpose. I wanted a box with KODI so I can use in both my car and at home. If you just want to use in the car Cyclone 4 is perfect, it has miracast and it is small in size too, no troubles whatsoever, 5 mins to install, no extra adaptor/wiring required. Let me know if you need any more help. For the link, just type M8S in Ebay and you will see loads, here is the link too

http://www.ebay.co.uk/itm/2017-4K-M...584155?hash=item3ae09e74db:g:WL8AAOSw7U5Y9sZs

Regards,

KASH
 

Phil

Here for life
Premium Member
E51 Owner
#44
No problem @Archie . Just noticed the pics have disappeared when the forum software needed updating. If you need any of the pics in my posts let me know & I'll see if I can find them.
 

Kash

Active Member
E51 Owner
#45
Hi guys,

As far as my experience goes, I have only managed to get the rear screen working, no picture infront with M8S but with CYCLONE 4 both screens were working.

Regards,

Kash
 

Chris Riley

Newbie
E52 Owner
#46
Hi guys,

As far as my experience goes, I have only managed to get the rear screen working, no picture infront with M8S but with CYCLONE 4 both screens were working.

Regards,

Kash
Hi all,

I have purchased a cyclone 4 but cannot get a signal to either screen. Set it up on my Tv in the house and works fine. I changed output to NTSC and still no joy. help much appreciated
 

MrChops

Here for life
Premium Member
E51 Owner
#47
I plugged mine into the AV in of my HU and it worked fine.
Due to never using it its now in a drawer next to me. The cable is poor quality and has cracked revealing the core in several places.
 

Deand

Active Member
E51 Owner
#49
Same problem with mine plug it in to tv in the house and it is fine but in the Elgrand the picture is there but its all blurred and mismatched!
Did you manage to get yours working ?
 

MrChops

Here for life
Premium Member
E51 Owner
#50
I'm sure all mine needed was to be set to NTSC. I'll check if I get a minute to chuck it in the back seat.
 

Deand

Active Member
E51 Owner
#53
Don’t know what I did but it’s working fine now!!
Its driving me mad. Cant get signal to the screens. argggg
so it set Miracast output on my tv then pluged in to av behind drivers seat and same happened. Messed about a bit and gave up just left the yellow plugged in. Get in the bus the next morning and low and behold working fine! Don’t even know what i did
 

Chris Riley

Newbie
E52 Owner
#55
Don’t know what I did but it’s working fine now!!

so it set Miracast output on my tv then pluged in to av behind drivers seat and same happened. Messed about a bit and gave up just left the yellow plugged in. Get in the bus the next morning and low and behold working fine! Don’t even know what i did
Ill try that. Maybe give her some premium fuel, a wax and see if the bus plays ball.
 

Chasdad

Here for life
Premium Member
#57
The car I've got coming has this head unit . I've got a double din sat sav head unit but I quite like the original.
It's got the rear screen . So will have the rca plugs in the back.
What's the best way to play music from an android phone and films off a Samsung tablet. Thanks
 

Attachments

Chasdad

Here for life
Premium Member
#58
I'm getting an e51 soon and quite like the standard head unit. It''s got a rear screen. So it should have the rca inputs in the back.
I'd like to connect my android phone and occasionally a Samsung tablet for films. Can someone tell me what I need please
 

Attachments

Deand

Active Member
E51 Owner
#59
Have a look on the ICE threads there lots of info
I went with a miracast 4 from Ebay £ 39 into rear rca because didn’t want to mess up original in car it would do my ocd in!
Works great